اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
باید دید دشمن چه برنامه هایی تدارک دیده، چه سناریوهایی در آستین دارد و به تعبیر روشن تر کدام نقاط را نشانه گرفته است؟ رصد آشکار تحولات منطقه ای و بین المللی نشان می دهد دشمنان ما حداقل بر یک سه ضلعی تمرکز کرده اند و یک «اتاق فکر» پشت این ماجراست.
به گزارش ایسنا، حسام الدین برومند ؛ کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی نوشت: جای کمترین تردیدی وجود ندارد که در میدان «جنگ ترکیبی» دشمن، نباید به این صحنه تک بعدی، سطحی و یکسویه نگریست. در شرایط کنونی، تحولات عرصه منطقه ای و بین المللی را باید دقیق ارزیابی کرد تا بتوان برای «منافع ملی» جنگید و بیش از همه «امنیت ملی» را حفاظت کرد. اما آنچه از سوی برخی تحلیلگران یا جریان های سیاسی مشاهده می شود، آفت نگاه جناحی به مسائل راهبردی و کلان است که با اولویت های کشور همخوانی ندارد.
ابتدا باید دید دشمن چه برنامه هایی تدارک دیده، چه سناریوهایی در آستین دارد و به تعبیر روشن تر کدام نقاط را نشانه گرفته است؟ رصد آشکار تحولات منطقه ای و بین المللی نشان می دهد دشمنان ما حداقل بر یک سه ضلعی تمرکز کرده اند و یک «اتاق فکر» پشت این ماجراست.
ضلع اول معطوف به نظم جدید جهانی است و در همین راستا آمریکا می کوشد هژمونی خود را حفظ کند و برای اینکه نظم جدید را مصادره کند، نظم منطقه ای را در دستور کار دارد. اهمیت منطقه خاورمیانه به گونه ای نیست که قدرت های غربی از آن صرف نظر کنند و در این میان قرارگرفتن ایران بین 2حوضه مهم دریای خزر و خلیج فارس، موقعیت ژئوپلیتیک، ژئواستراتژیک و ژئواکونومی خاص بدان بخشیده است و قطعا اتاق فکر دشمن تقلا می کند به جایگاه ایران ضربه بزند. تحولات اخیر و سقوط دولت سوریه و تحرکات جبهه صهیونی-آمریکایی و همچنین توهم و طمع یک کشور همسایه، شرایط منطقه را ملتهب تر کرده است. با این اوصاف به نظر می رسد دشمن می خواهد از «عمق استراتژیک» ایران بکاهد و از طرف دیگر «قدرت بازدارندگی» ما را نیز کاهش دهد.
ضلع دوم مربوط به سیاست داخلی ماست که دشمن با استفاده از فضای مجازی و استفاده از تکنولوژی تلاش می کند دوقطبی های کذایی در ایران خلق کند تا انسجام و یکپارچگی جامعه را هدف بگیرد و البته انرژی و توان کشور را به سمت این حواشی منحرف کند. مسائل و چالش های اجتماعی در هفته ها و ماه های اخیر را باید دقیق تر نگریست.
ضلع سوم هم جنگ رسانه ای دشمن است که قبل از اقدامات میدانی احتمالی، افکار عمومی و مردم را بمباران خبری می کند، شایعه می آفریند، سوژه سازی می کند و از عملیات روانی بهره می برد تا بر ذهن مردم و مسئولان به اصطلاح تأثیر بگذارد؛ همچنان که در 2، 3هفته اخیر این خبر و فضا را داغ کردند که رژیم اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران حمله خواهد کرد! فارغ از اینکه این ادعا چقدر واقعی است، نکته ماجرا این است که در ادامه این فضاسازی، خطی از سوی جریانی در داخل بالا می گیرد که ترجیع بند آن، این است: «راهی جز مذاکره و توافق نیست!»
بنابراین در شرایطی که دشمن مشغول کار است و اتاق فکر او به دنبال به اصطلاح مهار ایران اسلامی است، پذیرفته نیست که برخی خواسته یا ناخواسته و از سر نادانی یا خیانت، برای دشمن کوچه باز کنند! اینجاست که تحلیلگران قوی و متعهد باید به میدان بیایند و به موازات آن رسانه های دلسوز ما از انفعال و بی برنامگی خارج شوند تا صحنه برای همگان روشن شود و جنگ رسانه ای دشمن را خنثی کنند؛ همچنان که ایران در بزنگاه های مختلف توانسته تولید قدرت کند و معادله و محاسبه دشمن را برهم بزند، رسانه و فکر رسانه ای قوی هم می تواند اتاق فکر دشمن را از کار بیندازد.
*بازنشر مطالب دیگر رسانه ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می باشد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}